HEJ!

VAD ROLIGT ATT DU BESÖKER VÅR HEMSIDA.

NU HAR VI EN NY HEMSIDA SOM NI KAN GÅ IN PÅ OCH FÅ ÄNNU MER INFORMATION:

https://www.kursochkonferens.se/

 

 

 

Vårt hotell ligger knappt 10 minuters promenad från Ljungskiles station och centrum. Här erbjuds ett prisvärt boende i hänförande natur med skogen och fjället strax bakom oss och med en utsikt över vackra Havstensfjorden. Du står och bor mitt i där havet möter fjället.

Gratis parkering och fritt wifi samt en reception med ett utbud som täcker de flestas behov. Frukost ingår när du bor på vårt hotell. Många av våra rum har utsikt mot havet och miljön runt omkring präglas av lugn och harmoni.

Vi hjälper dig mer än gärna att boka in din golfrunda på Lyckorna golfklubb, kanske en bastukväll vid havet, musselsafari med båt från Musselbaren eller varför inte kajaktur i kvällssolen? I samarbete med LO Bikes i byn så hyr vi ut cyklar, fullutrustade vandringsryggsäckar med primus-kök samt Stand Up Paddle boards för den som vill spendera dagen med lite lek i vattnet. För barnfamiljen så finns en nyrenoverad lekplats runt husknuten samt basket- & fotbollsplan och givetvis kan ni låna bollar av oss. Närheten både till Göteborg, Orust, Tjörn och Norra Bohuslän gör att vi ligger mitt emellan alla äventyr och sevärdheter samtidigt som själva Ljungskile har så mycket erbjuda.

Hotell Enkelrum          890:-/natt inkl frukost

Hotell 2-bäddsrum     1190:-/natt inkl frukost

 

Så slå oss en signal om ni har fler frågor eller vill boka ert boende hos oss. Vi lovar att ta hand om er och se till så att ni åker härifrån med ett leende på läpparna.

Tel: 0522-686970

Mail: info@ljungskile.org

 

Hör gärna av dig om du har önskemål eller frågor, stora som små.

Bokning: info@ljungskile.org eller 0522-68 69 70