HEJ!

VAD ROLIGT ATT DU BESÖKER VÅR HEMSIDA.

NU HAR VI EN NY HEMSIDA SOM NI KAN GÅ IN PÅ OCH FÅ ÄNNU MER INFORMATION:

https://www.kursochkonferens.se/

Ljungskile i sig och vår närmiljö har väldigt mycket att erbjuda. Här i vår omedelbara närhet finns många smultronställen som vi mer än gärna tipsar om. Sedan så har vi allt från Liseberg i söder till Smögenbryggan i norr, Orust utanför oss med all sin vackra natur, Lysekil med med sin charm och alla andra små pittoreska gamla fiskebyar som idag är populära utflyktsmål.  

 

LO BIKES – OM DU VILL HA ACTION PÅ SEMESTERN!

SUP. Uppblåsbar Stand Up Paddle Board. Ge er ut på Skarsjön och paddla er runt, lägg er mitt ute på sjön och hoppa i det härliga klara friska vattnet. Eller varför inte ta en tur nere på havet i vår Ljungskilevik? Den här leksaken är till för både stora och små. Fullutrustad SUP med flytväst.  

CYKEL. Önskar ni hyra en mountainbike för att ge er ut på grusvägarna på fjället så har vi den rätta samarbetspartnern i form av LO Bikes. För att hyra en mountainbike så behöver de er förfrågan senast en vecka innan själva hyrtillfället. Kontakta LO Bikes för tillgång på cyklar samt priser. 

GUIDE på fjället, cykelturen eller löpturen. Vill ni ha ett proffs som har koll på varje gran och grusväg i vårt närområde så hjälper vi er gärna att boka in en sådan guide. 

Kontakta LO Bikes via hemsidan lobikes.se eller på nr 0706 – 10 65 30.

 

TURISTA PÅ EGEN HAND

VANDRA längs med Bohusleden och ta er tillbaka med buss eller tåg. Upptäck Kuststigen som passerar strax ovanför och nedanför oss. Eller upptäck dina egna stigar med hjälp av Bredfjällsguiden. Här finns mycket att upptäcka.

https://www.vastsverige.com/uddevalla/produkter/bredfjallet/

https://www.kuststigen.se/

 

BADA på någon av alla fantastiska badplatser som vi har runt omkring oss. Sparreviken med klippor där du kan falla fritt från 6 meter rätt ner i det salta vattnet. Kungsparken med både sandstrand och litet hopptorn. Anrika kallbadhuset med både möjlighet att hoppa och gå i vattnet. Saxenhof med stor gräsmatta att spendera dagen på och bada från strand, hopptorn och brygga. Ta kontakt med personalen så hjälper de er att hitta rätt plats för ert dopp eller bara lite solstänk.