Att göra

Ljungskile i sig och vår närmiljö har väldigt mycket att erbjuda. Här i vår omedelbara närhet finns många smultronställen som vi mer än gärna tipsar om. Sedan så har vi allt från Liseberg i söder till Smögenbryggan i norr, Orust utanför oss med all sin vackra natur, Lysekil med med sin charm och alla andra små pittoreska gamla fiskebyar som idag är populära utflyktsmål.  

 

LO BIKES – OM DU VILL HA ACTION PÅ SEMESTERN!

SUP. Uppblåsbar Stand Up Paddle Board. Ge er ut på Skarsjön och paddla er runt, lägg er mitt ute på sjön och hoppa i det härliga klara friska vattnet. Eller varför inte ta en tur nere på havet i vår Ljungskilevik? Den här leksaken är till för både stora och små. Fullutrustad SUP med flytväst.           300:-/halvdag           400:-/heldag 

CYKEL. Önskar ni hyra en mountainbike för att ge er ut på grusvägarna på fjället så har vi den rätta samarbetspartnern i form av LO Bikes. För att hyra en mountainbike så behöver vi er förfrågan senast en vecka innan själva hyrtillfället. Kontakta oss för tillgång på cyklar samt priser. Önskar ni däremot en enkel cykel för att ta er kortare sträckor och utforska byn eller ta er på ett smidigt sätt till badstället så hyr vi ut dessa cyklar på plats. Även här är det bra om ni förbokar för att försäkra er om att det finns cyklar tillgängliga under er vistelse.

GUIDE på fjället, cykelturen eller löpturen. Vill ni ha ett proffs som har koll på varje gran och grusväg i vårt närområde så hjälper vi er gärna att boka in en sådan guide. 

 

TURISTA PÅ EGEN HAND

VANDRA längs med Bohusleden och ta er tillbaka med buss eller tåg. Upptäck Kuststigen som passerar strax ovanför och nedanför oss. Eller upptäck dina egna stigar med hjälp av Bredfjällsguiden. Här finns mycket att upptäcka.

https://www.vastsverige.com/uddevalla/produkter/bredfjallet/

https://www.kuststigen.se/

 

BADA på någon av alla fantastiska badplatser som vi har runt omkring oss. Sparreviken med klippor där du kan falla fritt från 6 meter rätt ner i det salta vattnet. Kungsparken med både sandstrand och litet hopptorn. Anrika kallbadhuset med både möjlighet att hoppa och gå i vattnet. Saxenhof med stor gräsmatta att spendera dagen på och bada från strand, hopptorn och brygga. Ta kontakt med personalen så hjälper de er att hitta rätt plats för ert dopp eller bara lite solstänk.