HEJ!

VAD ROLIGT ATT DU BESÖKER VÅR HEMSIDA.

NU HAR VI EN NY HEMSIDA SOM NI KAN GÅ IN PÅ OCH FÅ ÄNNU MER INFORMATION:

https://www.kursochkonferens.se/

 

 

 

Vi skapar en konferens efter era önskemål

För bästa upplevelse är det självklart ni som ska få bestämma från början till slut hur ni vill att er konferensupplevelse ska bli. Ingen grupp är den andra lik och likaså är det med möten mellan människor. Vi har lokaler om ni vill ha stora ytor liksom mindre för er sammankomst, möbleringen väljer ni efter ert behov. Vi erbjuder boende med halv- som helpension som passar olika budgetar och kringarrangemang. Ta er tid att välja just er upplevelse, vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Huvudsaken är att konferensen gör den skillnad som ni önskade och att alla får ny kraft och kunskap.

Välkomna att kontakta oss! Telefon: 0522-68 69 70 Mail: konferens@ljungskile.org


Möten som gör skillnad

När du lämnar en kurs eller konferens hos oss skall du känna att den kommer att göra skillnad. Det är den bärande tanken bakom vår verksamhet. Därför har vi valt att fokusera på erbjuda en hälsosam och lärande miljö där man får konkreta verktyg att arbeta vidare med efter konferensens slut. Det gör vi mitt emellan hav och fjäll, i en enkel, traditionsrik och inspirerande miljö. Vi tror på dynamiken i mötet mellan människor. Vi skapar rum för utveckling och kraft till förändring.

Den goda konferensen – som stödjer unga människors ambitioner

När ni väljer att konferera hos oss då gör ni skillnad. Ni gör lika gott som när ni planterar träd eller ger pengar till att bekämpa cancer. Det stärker er CSR-profil! Allt överskott från vår konferensverksamhet använder vi för att Ljungskile folkhögskola ska kunna fortsätta att stötta unga människor att förverkliga sina ambitioner. Här kan du hitta mer information om Ljungskile folkhögskola (öppnas i nytt fönster).VÄLKOMNA!