Lediga jobb

Vi söker en driven säljare som gillar folkbildning

Med fantastisk läge mellan hav och fjäll har Ljungskile Folkhögskola Kurs och konferens erbjudit en lärande konferensmiljö sedan 1930-talet. Nu söker vi en säljare på seniornivå till konferensanläggningen som vi kommer att driva i egen regi från 1 januari 2019. Som säljare får du en nyckelroll i företaget med stor möjlighet att påverka och utveckla vår konferens- och kursverksamhet tillsammans med övriga i teamet.

Arbetsbeskrivning:
Aktivt sälja konferenser och kortkurser
Söka upp nya kunder och underhålla befintliga relationer
Arbeta mot såväl företag som föreningar och organisationer
Möta kundens efterfrågan och skräddarsy det perfekta eventet.
Offertskrivning, administrativ hantering av grupper samt visst receptionsarbete

Varför ska du arbeta hos oss?
Du får en arbetsplats i naturskön miljö med fantastisk utsikt över Ljungskileviken.
Stor möjlighet att påverka din egen arbetsdag och utveckla din kompetens.

Vi söker dig som:
Som säljare trivs du i såväl kavaj som i yllekofta. Du är lika avslappnad med chefen för stora bilföretaget som med ansvarig på den lokala pensionärsföreningen. Du har med fördel erfarenhet av arbete med möten, event och konferenser. Att underhålla befintliga relationer är självklart för dig och du får en kick av nya möten. En omväxlande vardag och stor frihet att styra din dag är något som du uppskattar. Du är en resultatdriven säljare som samtidigt vill verka i en folkbildande miljö.

Omfattning: Heltid
Körkort och egen bil är ett krav.

Sista ansökningsdag:
21 november.

Mer om oss:
Kust och Konferens Ljungskile hälsar dig välkommen till lokaler med fantastisk utsikt och ett läge med goda kommunikationer; med tåg är det endast 55 minuter norr om Göteborg och 15 minuter söder om Uddevalla. Vi arbetar för en hållbar besöksnäring med natur- och kulturupplevelser där hälsan är i fokus. Allt överskott från vår konferensverksamhet använder vi för att Ljungskile folkhögskola ska kunna fortsätta att stötta unga människor att förverkliga sina ambitioner.

Intresserad?
Mejla in din ansökan till rigmor@ljungskile.org med Ansökan SÄLJARE i ämnesraden. Skicka redan idag då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rigmor Öberg, VD Kustkonferens, på  072-74 72 302.

Välkommen med din ansökan!