Vi söker IT-tekniker - Ljungskile Folkhögskola

Gillar du att arbeta med IT och teknik? Är du intresserad av nätverk? Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar? Då är detta något för dig!

I rollen som IT-tekniker ansvarar du för olika ärenden som bland annat felsökning kring både hård- och mjukvara, installation av IT-utrustning och att lösa nätverksproblem. Du kommer även att få hantera mjukvaruproblem, felsökning, både på vår skola och vår konferensanläggning. Detta kan gälla allt från datorer, mobiler till nätverk och skrivare.

På arbetsplatsen är du drivande i den digitala utvecklingen, föreslår nya arbetssätt, nya sätt att kommunicera, nya redskap/verktyg. Support till gäster kring teknik i samband med konferenser och utbildning av personal vid behov ingår också.

 

Vem är du?

Du trivs med eget ansvar, är social, positiv och älskar att hjälpa andra med problem! Att vara serviceminded är något du ser som en självklarhet. Du är noggrann och duktig på planering, självgående och uppfinningsrik.

Vi önskar att du har:

• Avslutad gymnasieutbildning, med inriktning inom IT/teknik/nätverk

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom IT-arbete, till exempel säkerhet, felsökning, support, onsite eller nätverk

• God förståelse för teknik

• Goda kunskaper i svenska och engelska

Kunskaper om:

• Att hantera licenser, Google administration, Office 365 och andra programvaror, bland annat Adobe.

• Mobiler med enhetshantering, både Android och iOS.

• Telefonväxel, växelfunktioner, hantering av användare, abonnemang.

• DIGAS, program för radio, kontohantering, felsökning m m.

• Ljud-mixers, högtalare, projektorer, TV och konferensutrustning.

• Kopieringsmaskiner och skrivare, installation, användarhantering.

Dessutom kunskaper om och erfarenhet av:

• Brandväggar och switchar.

• Trådlösa nätverk med controllers, nätverkssäkerhet och WLAN/LAN/WAN.

• Datasäkerhet och backup.

• GDPR, Kassasystem och Bokningssystem är en fördel.

 

Om tjänsten

Tillträde: 1 februari eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: 100%

Lön: Månadslön

 

Om oss

Folkhögskolan hävdar alla människors lika värde och är en stark röst för demokratiska fri- och rättigheter. Bildning är en väg till mognad, insikt och frigörelse. Idégrunden återspeglas i pedagogiken, där deltagarna är delaktiga och medansvariga för sina studier.

Vi vill ge utrymme för livs- och samhällsfrågor och betonar respekten för andras åsikter. Demokrati, kultur och globala frågor står högt på vår dagordning, vilket också återspeglar sig i kursutbudet och i allt som händer på skolan. Vi är en rörelsefolkhögskola med allt vad det innebär, vilket vi ser som en styrka. Skolan drivs av en stiftelse med tre huvudmän, Göteborgs Räddningsmission, KFUM Sverige samt Föreningen S:t Lukas Göteborg. Vår kultur bygger på varje människas aktiva delaktighet, med utgångspunkt i att alla har samma värde och bidrar till verksamheten. Ljungskile folkhögskola tar emot ungefär 280 deltagare och skolans internat har plats för 100 boende. Vi har cirka 50 anställda. Vår konferensverksamhet med 49 hotellrum, fin restaurang och vandrarhem på somrarna driver vi själva genom vårt helägda dotterbolag Kustkonferens AB.

 

Platsbeskrivning

Ljungskile folkhögskola ligger mitt emellan hav och fjäll, med fantastisk utsikt över Ljungskileviken. Närheten till skog och hav gör det lätt att komma ut i naturen. Bredfjället ligger alldeles bakom skolan med milsvida vandringsleder. I havet kan du bada, segla och paddla kajak.

I samhället finns många butiker, kaféer och restauranger. Det rika föreningslivet erbjuder bio, jazzmusik av hög klass, träning inom- och utomhus, fotboll, golf med mera. Närheten till Uddevalla (20 minuter) och Göteborg (60 minuter) kompletterar med ett stort utbud av det mesta en kan önska.

 

Kontaktpersoner

Rektor/VD: Martin Callermo, 0522- 68 69 63, martin.callermo@ljungskile.org

Biträdande rektor: Torun Elgebäck, 0522-68 69 66, torun.elgeback@ljungskile.org

Facklig företrädare, Vision: Ingalill Rydén, 0522-686939, ingalill.ryden@ljungskile.org

 

Övrigt om ansökan

Ansökan mottages skriftligt. Rekryteringsarbetet sker löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 13 december 2021. Skicka ansökan till folkhogskola@ljungskile.org.

Planerad intervjudag är den 16 december.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att Ljungskile folkhögskola lagrar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. När rekryteringen är avslutad kommer alla sökande att få besked och ansökningshandlingar kommer samtidigt att raderas.

Välkommen med din ansökan!

Ljungskile folkhögskola sköter själv all rekrytering och undanber sig därför all kontakt från rekryteringsföretag.