Text & Musik med Stina och Simon - Ljungskile Folkhögskola

Text & Musik med Stina och Simon

25–29 juni 2023

Välkommen till en sommarkurs i kreativitetens tecken där vi utforskar musik och text i gemenskap!

Öppna upp din kreativitet för att våga skapa mer och tillsammans. Vi varvar roliga gruppstärkande övningar med inspirationsövningar till eget skapande av text och musik. Det kommer även att förekomma enklare flerstämmig sång. Du som är instrumentalist – ta gärna med ditt instrument. Vi vill inspirera till att prova nya uttryck, i en trygg och glädjefylld miljö med fokus på att öppna för det kreativa skapandet och att säga ja till dina idéer.

Start: Söndag 25 juni klockan 14.00
Slut: Torsdag 29 juni klockan 14.00

 

Anmälan
Kursledare

Stina Lindberg är utbildad musikpedagog samt har läst musikproduktion, låtskrivande och entreprenörskap på bland annat Ingesund högskola. Jobbar på Kulturskolan Centrum i Göteborg, där hon framförallt har undervisat i körsång. Stina brinner för skrivande och gruppdynamik samt musiken och andra estetiska ämnen som sociala verktyg. Skriver även mycket egen musik och arbetar just nu med sitt första egna album.

Simon Ljungman är gitarrist (Håkan Hellström/Augustifamiljen), låtskrivare och körledare. Han är utbildad vid Högskolan för scen och musik (GU) och har också undervisat där i kör. Nyligen var han aktuell med den egenskrivna musikalen ”Kärlek skonar ingen” på Göteborgsoperan. Simon är känd för att skapa en trygg och tillåtande miljö både på scen och i grupper han verkar i. Hans syn på musik är att den är till för alla.

Pris

Deltagare med logi
Helpension i enkelrum, hotell: 7.545 kronor
Helpension med del i 2-bäddsrum, hotell: 5.785 kronor
Helpension i enkelrum, vandrarhem: 4.805 kronor
Helpension med del i 2-bäddsrum, vandrarhem: 3.225 kronor

Deltagare utan logi
Dagpaket (inkl 2 st fika samt lunch): 2.025 kronor
Dagpaket (inkl 2 st fika, lunch och middag): 3.205 kronor

Frågor?

Besvaras på telefon 0522-68 69 70 eller via e-post till info@ljungskile.org.

Kvinna med svart skinnjacka och man med brun jacka står vid havet och tittar in i kameran.