Text & Musik med Stina & Simon - Ljungskile Folkhögskola

FÅTAL PLATSER KVAR! FÖRST TILL KVARN! 

Välkommen till en sommarkurs i kreativitetens tecken där vi utforskar musik och text i gemenskap. Öppna upp din kreativitet för att våga skapa mer och tillsammans. Vi varvar roliga gruppstärkande övningar med inspirationsövningar till eget skapande av text och musik. Det kommer även att förekomma enklare flerstämmig sång. Du som är instrumentalist – ta gärna med ditt instrument. Vi vill inspirera till att prova nya uttryck, i en trygg och glädjefylld miljö med fokus på att öppna för det kreativa skapandet och att säga ja till dina idéer.

 

Kurstid

17 –21 juli 2022, start klockan 14.00 söndagen den 17 juli – slut klockan 14.00 torsdagen den 21 juli.

Anmälan
Kursledare

Stina Lindberg är utbildad inom musik och dramapedagogik. Jobbar på Kulturskolan Centrum i Göteborg där hon framförallt har undervisat i körsång. Brinner för gruppdynamik och musiken och drama som sociala verktyg. Stina har just avslutat en kurs i musikproduktion på universitetet och är aktuell med sitt första egenskrivna album.

Simon Ljungman är gitarrist (Håkan Hellström/Augustifamiljen), låtskrivare och körledare. Han är utbildad vid Högskolan för scen och musik (GU) och har också undervisat där i kör. Just nu är han aktuell med den egenskrivna musikalen ”Kärlek skonar ingen” på Göteborgsoperan. Simon är känd för att skapa en trygg och tillåtande miljö både på scen och i grupper han verkar i. Hans syn på musik är att den är till för alla.

Pris

Deltagare med logi
Helpension i hotellrum, enkelrum: 7.060:-
Helpension i hotellrum, del i 2-bäddsrum: 5.300:-
Helpension på vandrarhem, enkelrum: 4.320:-
Helpension på vandrarhem, del i 2-bäddsrum: 2.740:-

Deltagare utan logi
Dagpaket: 1.540:- (2.720:- med middagar)

Frågor?

Besvaras på telefon 0522-68 69 70 eller via e-post till info@ljungskile.org.