SyLan med sömnadskurs | Ljungskile Folkhögskola

SyLan med sömnadskurs 26-27 september 2020
OBS! Inställd

På grund av rådande omständigheter har vi blivit tvungna att skjuta upp kursen, så tyvärr blir det inget SyLan denna gång!

Äntligen dags igen för en hel helg fylld av trevliga människor, sömnad, god mat och nya kunskaper! Kursen är populär så boka tidigt, senast den 11 september.

26-27 september 2020, Ljungskile Folkhögskola

sy-LAN sy lan sylan sy-lan

Dag 1

Vi startar klockan 9.00 på lördagen med fika och uppackning av egna medhavda maskiner.  Efter lunch kommer Lotta Jarl, designer och textillärare, och håller en föreläsning  (vad vill ni lära er mer om? Mönsteranpassning? Hur man syr en stolpficka? Hur man korrekt mäter kroppen? Kom med era önskemål!). Efter lektionen stannar hon kvar några timmar för dem som har frågor eller vill ha mer tips.

Under eftermiddagen bjuds det på fika och så småningom en tvårätters middag. Efteråt kan man umgås, fortsätta sy eller varför inte slappna av i bastun innan det är dags att dra sig tillbaka till ett härligt hotellrum.

Dag 2

På morgonen står en stadig frukost uppdukad. Vi syr, fikar, får ytterligare ett föreläsningspass med Lotta och äter ännu en god tvårätters lunch. Klockan 16.00 på söndagen avslutar vi med en sista fika och kan visa upp helgens alla alster!

Vad ingår?

Detta ingår:
del i dubbelrum,
1 x frukost, 4 x fika,
2 x tvårätters lunch,
1 x tvårätters middag,
2 x  lektionspass och massor av sömnadstid

Pris:
Dagpaket (kurs samt måltider): 1000:-/pers
Helpension i enkelrum: 2 200:-/pers
Helpension i 2-bäddsrum: 1900:-/pers.

Komma en dag tidigare?

OBS Vill du komma redan på fredagen den 25 september? Skriv då detta under ”övrigt” i din anmälan. Vi öppnar sömnadslokalen under eftermiddagen.

Frågor?  boka@ljungskile.org eller 0522-68 69 70

Anmälan:

Anmälan senast 11 september 2020. Begränsat antal platser – 22 stycken – först till kvarn gäller.
Frågor? Mejla boka@ljungskile.org eller ring oss på 0522-68 69 70