SyLAN med sömnadskurs 5-6 oktober - Ljungskile Folkhögskola

SyLan med sömnadskurs 5-6 oktober

 

Äntligen dags igen för en hel helg fylld av trevliga människor, sömnad, god mat och nya kunskaper!

5-6 oktober 2019, Ljungskile Folkhögskola

sy-LAN sy lan sylan sy-lan

Dag 1

Vi startar klockan 9.00 på lördagen med fika och uppackning av egna medhavda maskiner.  Efter lunch kommer Lotta Jarl, designer och textillärare, och håller en föreläsning  (vad vill ni lära er mer om? Mönsteranpassning? Hur man syr en stolpficka? Hur man korrekt mäter kroppen? Kom med era önskemål!). Efter lektionen stannar hon kvar några timmar för dem som har frågor eller vill ha mer tips.

Under eftermiddagen bjuds det på fika och så småningom en tvårätters middag. Efteråt kan man umgås, fortsätta sy eller varför inte slappna av i bastun innan det är dags att dra sig tillbaka till ett härligt hotellrum.

 

Dag 2

På morgonen står en stadig frukost uppdukad. Vi syr, fikar, får ytterligare ett föreläsningspass med Lotta och äter ännu en god tvårätters lunch. Klockan 16.00 på söndagen avslutar vi med en sista fika och kan visa upp helgens alla alster!

 

Vad ingår?

Detta ingår:
del i dubbelrum,
1 x frukost, 4 x fika,
2 x tvårätters lunch,
1 x tvårätters middag,
2 x  lektionspass och massor av sömnadstid
(enkelrumstillägg 250 kr)

Pris: 1800 kronor.

 

Komma en dag tidigare?

OBS Vill du komma redan på fredagen den 4 oktober? Skriv då detta under ”övrigt” i din anmälan. Vi öppnar sömnadslokalen under eftermiddagen. 400 kr (del i dubbelrum) resp 650 kr (enkelrum) tillkommer. Frukost ingår. Middag serveras ej.

Frågor?  konferens@ljungskile.org
eller 0522-68 69 70

 

Anmälan:

Anmälan senast 20/9 (begränsat antal platser, först till kvarn gäller)