Redesigna dina kläder 21-22 mars 2020 | Ljungskile Folkhögskola

Redesign av dina kläder 21-22 mars 2020

Har du kläder i garderoben du inte använder? Vill du göra justeringar, anpassa efter dina mått eller varför inte göra något helt annat av dina plagg eller tygbitar du inte kan låta bli att tycka om?

Då är du välkommen till en helgkurs 21-22 mars 2020 i Re-design. Du får handledning kl. 9-15 båda dagarna av Lotta Jarl, designer och textillärare. Övrig tid har du möjlighet att arbeta vidare med olika moment.

Ta med dig minst två projekt, gärna fler, så du har att arbeta med parallellt och under övrig tid. Ta med ALLT du tror att du kan behöva som symaskin, trådar, band, knappar samt de redskap du behöver som saxar, knappnålar, måttband och SPRÄTT! Det kommer att finnas LITE tygbitar och tillbehör till försäljning om det behövs.

21-22 mars 2020, Ljungskile Folkhögskola. Se dagsprogram och anmälningsknapp nedan.

Dag 1

Vi startar klockan 9.00 på lördagen med fika och uppackning av egna medhavda maskiner.  Lotta Jarl, designer och textillärare är på plats kl. 9-15 båda dagarna. Du kan även arbeta kvar på egen hand längre.

Under eftermiddagen bjuds det på fika och så småningom en tvårätters middag. Efteråt kan man umgås, fortsätta sy eller varför inte slappna av i bastun innan det är dags att dra sig tillbaka till ett härligt hotellrum.

 

Dag 2

På morgonen står en stadig frukost uppdukad. Vi syr, fikar, får ytterligare ett föreläsningspass med Lotta och äter ännu en god tvårätters lunch. Klockan 16.00 på söndagen avslutar vi med en sista fika och kan visa upp helgens alla alster!

 

Vad ingår?

Detta ingår:
del i dubbelrum,
1 x frukost, 4 x fika,
2 x tvårätters lunch,
1 x tvårätters middag,
2 x  lektionspass och massor av sömnadstid
(enkelrumstillägg 300 kr)

Pris: 1900 kronor.

 

Komma en dag tidigare?

OBS Vill du komma redan på fredagen? Skriv då detta under ”övrigt” i din anmälan. Vi öppnar sömnadslokalen under eftermiddagen.
495 kr (del i dubbelrum) respektive 990 kr (enkelrum) tillkommer. Frukost ingår. Middag serveras ej.

Frågor?  boka@ljungskile.org
eller 0522-68 69 70

 

Anmälan:

Anmälan senast 7/3-2020. Begränsat antal platser – 15 stycken – först till kvarn gäller.