Redesigna dina kläder - Ljungskile Folkhögskola

Redesign av dina kläder 3-4 oktober 2020

OBS! Inställd

På grund av rådande omständigheter har vi blivit tvungna att skjuta upp kursen, så tyvärr blir det ingen kurs denna gång!

Har du kläder i garderoben du inte använder? Vill du göra justeringar, anpassa efter dina mått eller varför inte göra något helt annat av dina plagg eller tygbitar du inte kan låta bli att tycka om?

Då är du välkommen till en helgkurs 3-4 oktober 2020 i Re-design. Du får handledning kl. 9-15 båda dagarna av Lotta Jarl, designer och textillärare. Övrig tid har du möjlighet att arbeta vidare med olika moment.

Ta med dig minst två projekt, gärna fler, så du har att arbeta med parallellt och under övrig tid. Ta med ALLT du tror att du kan behöva som symaskin, trådar, band, knappar samt de redskap du behöver som saxar, knappnålar, måttband och SPRÄTT! Det kommer att finnas LITE tygbitar och tillbehör till försäljning om det behövs.

3-4 oktober 2020, Ljungskile Folkhögskola. Se dagsprogram och anmälningsknapp nedan.

Dag 1

Vi startar klockan 9.00 på lördagen med fika och uppackning av egna medhavda maskiner.  Lotta Jarl, designer och textillärare är på plats kl. 9-15 båda dagarna. Du kan även arbeta kvar på egen hand längre.

Under eftermiddagen bjuds det på fika och så småningom en tvårätters middag. Efteråt kan man umgås, fortsätta sy eller varför inte slappna av i bastun innan det är dags att dra sig tillbaka till ett härligt hotellrum.

Dag 2

På morgonen står en stadig frukost uppdukad. Vi syr, fikar, får ytterligare ett föreläsningspass med Lotta och äter ännu en god tvårätters lunch. Klockan 16.00 på söndagen avslutar vi med en sista fika och kan visa upp helgens alla alster!

Vad ingår?

Detta ingår:
del i dubbelrum,
1 x frukost, 4 x fika,
2 x tvårätters lunch,
1 x tvårätters middag,
2 x  lektionspass och massor av sömnadstid

Pris: 
Dagpaket (kurs samt måltider): 1 000:-/pers
Helpension i enkelrum: 2 200:-/pers
Helpension i 2-bäddsrum: 1 900:-/pers. 

Komma en dag tidigare?

OBS Vill du komma redan på fredagen? Skriv då detta under ”övrigt” i din anmälan. Vi öppnar sömnadslokalen under eftermiddagen.

Frågor?  boka@ljungskile.org eller 0522-68 69 70

Anmälan:

Anmälan senast 18 september 2020. Begränsat antal platser – 15 stycken – först till kvarn gäller.