- Ljungskile Folkhögskola

LEDIGA JOBB

 

Kommunikatör

Ljungskile folkhögskola ligger mitt emellan hav och fjäll, med fantastisk utsikt över Ljungskileviken. Vi vill ge utrymme för livs- och samhällsfrågor och betonar respekten för andras åsikter.

Demokrati, kultur och globala frågor står högt på vår dagordning, vilket också återspeglar sig i kursutbudet och i allt som händer på skolan. Närheten till skog och hav gör det lätt att komma ut i naturen. Bredfjället ligger alldeles bakom skolan med milsvida vandringsleder. I havet kan du bada eller paddla kajak. Skolan tar emot ungefär 300 studerande och internatet har plats för cirka 100 av dessa.

På vår skola har vi en stor allmän kurs med olika inriktningar: Livs, Global, Musik, Språk & samhälle samt Natur. Skolan har även yrkesutbildningar till fritidsledare, journalistik och lärarassistenter samt en yrkesförberedande kurs och en musiklinje. Vi har även många kortare kurser samt konferensverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER

Som kommunikatör på Ljungskile folkhögskola arbetar du i huvudsak med studentrekrytering och extern kommunikation. Du arbetar både strategiskt och operativt för att nå ut med våra kurser och evenemang till allmänheten och andra intressenter. I arbetet ingår att uppdatera webbsida, skapa innehåll på sociala medier, skicka ut pressmeddelanden mm.

Du ansvarar också för informationstexter till annonser samt grafisk formgivning av trycksaker. Vidare arbetar du med att planera och genomföra events och mässor och är vår representant på utbildningsmässor. Du kan arbeta självständigt och har förmågan att ta ansvar och planera din egen tid. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

UTBILDNING

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har en utbildning inom information/kommunikation. Du har stor kunskap i att kommunicera via webb och sociala medier och har några års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter, allra helst inom utbildningsområdet. Du har en utvecklad känsla för grafisk formgivning och erfarenhet av trycksaksproduktion. Kunskaper i rörlig bild är önskvärd. Det är meriterande om du har pedagogisk erfarenhet/intresse och kunskap om folkbildning.

ANSTÄLLNING

Tjänsten är en tillsvidareanställning på halvtid. Visst arbete kan göras på distans. Det finns möjlighet till ökad tjänstgöring beroende på kompetens.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan, bestående av personligt brev samt CV, till folkhogskola@ljungskile.org senast 6 marsSkriv Ansökan kommunikatör i ämnesraden. Vi rekryterar fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att Ljungskile folkhögskola lagrar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. När rekryteringen är avslutad kommer alla sökande att få besked och ansökningshandlingar kommer samtidigt att raderas.