Aktiviteter

Gör avbrott i konferensen med en upplevelse. Vi kan hjälpa er med aktiviteter såväl inom som utomhus.

Många väljer en kort och inspirerande promenad, kurslokalerna ligger bara två minuter från naturstigar på Bredfjället. Ni hinner göra många fina upplevelser under era pauser. Vi har ett brett kontaktnät i närområdet som arrangerar lärorika, minnesvärda, spännande och kul upplevelser för företagsgrupper.

Kanske passar massage ert upplägg? En Taubeafton, natur- och kulturpromenad med guide eller en kajaktur vid Lyckorna? Kanske vill ni klättra i berg eller cykla mountainbike? Vi erbjuder grupputveckling med korta turer eller flerdagarsarrangemang för små och stora grupper. Alltid med målsättningen att skapa positiva minnen som varar länge. Vårt utbud är stort och varierat.

Välkomna att välja ur våra förslag här nedan eller kontakta oss direkt: Tfn: 0522-68 69 70 Mail: konferens@ljungskile.org

Mat- och vinprovning:

Med en mousserande inledning sätter ni er till bords och får uppleva smakerna från både hav och land. Samtidigt får ni svar på hur olika ingredienser harmonierar med olika druvor, på vad man bör tänka på för att det vin man väljer ska harmoniera med den mat som serveras.

Fångarna på fortet:

Ni delas in i olika lag och presenteras för de olika utmaningarna som ni kommer att ställas inför. Ni får här tillfälle att svetsa samman gruppen genom att tillsammans samla poäng i uppdragen, lösa knepiga gåtor och undvika den förrädiska fängelsehålan. Utmaningarna är av varierande karaktär så aktiviteten passar de flesta. (ca 2-3h)

Gruppäventyret:

En specialanpassad gruppstärkande aktivitet i utomhusmiljö. Ett antal spännande övningar som utmanar fysik, kreativitet och samarbetsförmåga. Gruppens idéproduktion, beslutsfattande och samarbetskultur sätts på prov. De sinnrika övningarna syftar till att få deltagarna att slappna av och ha kul tillsammans samt att se varandras betydelse och främja den goda kulturen i gruppen. Här kan man också få tillfälle att pröva på att ta andra roller än man vanligtvis har i arbetslaget. (ca1,5-2h)

Den hälsorika natur- och kulturvandringen:

En härlig vandring i skogsmiljö med korta inslag om naturen och kulturen som är en sådan rik hälsokälla. Vi vandrar på natursköna stigar genom Ekhagen och Silverfallet, förbi den mytomspunna ”Muntras grotta”, hör berättelserna om Anna Jonsdotter och Fjällbarnen samt om kloka gummor och gubbar samtidigt som vi upplever naturen runt oss. Det blir en skön promenad med goda samtal – en perfekt energipåfyllare! (ca 1,5 h)

Roliga halvtimmen:

Vill du höja temperaturen på konferensen och ge den en snabb energiinjektion? Då är det här den perfekta aktiviteten. Vår guide ger en kort introduktion av skrattets påverkan på hälsan och kroppen följt av några gemensamma uppfriskande skrattövningar. (ca 30min)

Huvud- och handmassage (10 min)

Sittande oljemassage (20 min)

Oljemassage halv- eller helkropp (30min)

Här följer lite fler urval av våra aktiviteter som ni kan få uppleva:

Musikquiz

Tipspromenad

Natur- och kulturvandringar

Kajaktur till havs

Skaldjurssafari

Yoga, massage och mindfulness

Ridning

Golfpaket i vacker kustmiljö